SCHAAMTE!

Ik heb mijn strijd gestreden en ben geheel vastgelopen. Voorbij mijn ego, slimme gedrag en schaamte, ga ik voor herstel. Op wilskracht alleen red ik het niet meer. Ik heb liefdevolle en professionele hulp nodig en wel NU!         Happen naar de dood, mijn jaarlijkse zomeroverprikkeling. Ik bevind me in water en …

Perfectie is angst

Perfectie sluit emotie, drama en humor uit en slurpt al je energie op. LAAT JE PERFECTIE STAP VOOR STAP LOS en WORD ZELF ZICHTBAAR.   Onderzoek deze site en je zult alle persoonlijke sleutels herkennen die jij nodig hebt om jouw kwetsbare controle in een veilige omgeving los te laten. Een proces van bewustwording waarbij …

Flikker toch op met al die angsten!

  34 tips tegen angst en paniek   Clear-your-Fear, inzichten om stemmingswisselingen en de daarmee vaak gepaard gaande angsten de baas te worden. Benoem, verbrand, verklein je angst en bedenk een anti-angst tekst. Bijvoorbeeld; Ik ben niet mijn stemmingswisseling / angst. Al die stemmingen en angsten vreten al je energie weg. Ze beheersen heel je leven. …

Er zit een Storyteller in jou?

Unieke kwetsbare levensverhalen delen voor jouw publiek! Met welk persoonlijk verhaal wil jij jezelf zichtbaar maken?   Storytelling Seminars Now staan voor échte verhalen, een manier van communiceren die mensen verbindt.   Waarom Storytelling Seminars Now?   Door het delen van jouw levensverhaal ontstaat vertrouwen, openheid en verbondenheid. Jij wordt expert van je eigen verhaal! …

Inspirerende vrouwen 3; vooral drukke plekken en warmte triggeren mij.

'Paniekaanvalproces'-Instagram Leestijd 2 minuten   Wanneer werd je voor het eerst geconfronteerd met beklemmende angst/paniek? In de zomer van 2018   Hoe ging je met die aanvallen om? In het begin vooral thuis blijven, de deur niet uit durven. Heel soms oxazepam slikken. En meteen bij een psycholoog aangeklopt.   Hoe erg was die 1e …

Inspirerende vrouwen 2; ziektevrees een opening om naar jezelf te gaan kijken

Leestijd 2 minuten Dolores Verhoeven   Wanneer werd je voor het eerst geconfronteerd met beklemmende angst/paniek? Op 14 jarige leeftijd   Wat merkte je toen? Mijn angst begon toen met ziektevrees, angst voor de dood. Later ging het over in echte angst-en paniekaanvallen   Hoe ging je met die aanvallen om? In het begin wist …

Direct boek bestellen

Mijn boek 'Bipolair' heeft mij de ogen geopend voor de magie van efficiënt nietsdoen en is daardoor een regelmatig terugkerend thema in mijn leven. Mede dankzij baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar de werking van onze hersenen bij het efficiënt nietsdoen en de kwalitatieve consequenties daarvan op onze manier van leven*, heeft mij doen besluiten mijn autobiografie …

Olie

Vanaf juni 2017 ben ik gestopt met het werken voor een werkgever. Wat een vrijheid. Als eigen baas kan ik makkelijker mijn eigen levensritme vinden. Ik besluit over mijn bipolaire leven te schrijven. Via mijn blogsite, LinkedIn en toen nog Google-plus, publiceer ik artikelen. Met de artikelen en de reacties daarop begint mijn bipolaire leven …