Direct boek bestellen

 

Boek Bipolair mijn geheim over leven

Dit boek handelt over extreme stemmingswisselingen liefde werk stigmatisering innerlijk geluk humor vrijheid zelfontplooiing hard werken en efficiënt nietsdoen. App ivm GRATIS verzending je naam en adres naar 06 - 37 48 59 41, zodat ik het boek naar jou kan versturen, en betaal vervolgens hieronder 'Bipolair'. Wil je een persoonlijke noot van mij in jouw boek, stuur dan 3 kernwoorden die die echt bij jou horen. Na verzending worden je gegevens gewist!

€23,00

samen met mijn jongste zoon signeren na een lezing

Door mijn boek ‘Bipolair’ is de magie van efficiënt nietsdoen centraal komen te staan in mijn leven en in het avontuur dat ik ben aangegaan met de Boom Shout Challenge.

Mede dankzij baanbrekend wetenschappelijk onderzoek naar de werking van onze hersenen bij het efficiënt nietsdoen en de kwalitatieve consequenties daarvan op onze manier van leven*, heeft mij doen besluiten mijn autobiografie ‘Bipolair mijn geheim over leven’, te schrijven.

Voor mij nu een kans om met weinig inspanning te ontspannen en ook mijn levensavontuur naar een nog hoger niveau te tillen. Het boek kan als een krachtige handleiding gelezen worden ter verwezenlijking van een droom!

* Bron; Sir Edmund ‘Waarom lummelen van levensbelang is’ Wilma de Rek Volkskrant februari 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggers liken dit: