Autobiografie ‘Bipolair’

René Booms is ook bipolair. Samen met zijn vrouw als betrokkene willen ze als gewone mensen meer naar buiten treden. Daardoor hopen zij een gezicht te zijn voor medemensen die ook de last ervaren van een bipolaire stoornis. Uit ervaring kunnen zij zeggen dat dat overleven geblazen is. Je vindt in dit boek praktische handvatten en tips. Daarom is dit boek ook uitermate geschikt voor behandelaren therapeuten en trainers. Het geeft inzichten vanuit ervaring. Onderwerpen als extreme stemmingswisselingen en stigmatisering staan tegenover stabiliteit en openheid. Om hun missie kracht bij te zetten organiseren zij lezingen over de bipolaire stoornis. José interviewt René en omgekeerd. Er zal veel ruimte zijn om vragen te stellen.

Boek Bipolair mijn geheim over leven

Dit boek handelt over extreme stemmingswisselingen liefde werk stigmatisering innerlijk geluk humor vrijheid zelfontplooiing hard werken en efficiënt nietsdoen. App ivm GRATIS verzending je naam en adres naar 06-37485941, zodat ik het boek naar jou kan versturen, en betaal hieronder het boek Bipolair. Wil je een persoonlijke noot van mij in jouw boek, stuur dan 3 kernwoorden die die echt bij jou horen. Na verzending worden je gegevens gewist!

€23,00

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Create a website or blog at WordPress.com
%d bloggers liken dit: