Zuiver natuurlijke olie

Wat een dynamiek! Mijn partner José en ik voelen ons zo verrijkt door de ondersteunende werking van zuiver natuurlijke oliën en supplementen. Het gebruiken van deze oliën en supplementen is voor ons een manier van leven geworden. Geen dag meer zonder zuiver natuurlijke oliën

  • of het nou gaat om het halveren van mijn snurkgeluid
  • of José een ochtend boost ervaart bij het drinken van sap uit wolfsbessen
  • of dat onze kinderen razend enthousiast zijn over het gebruiken van een diffuser of lippenbalsem

 

Steeds weer ervaren we liefde voor al die waardevolle zuiver natuurlijke producten.

 

 

Mijn naam is René Booms. Mijn partner José werkt dagelijks met de inspirerende oliën van Young Living. Ik support haar voor 100%. Zelf onderzoek ik mijn hele werk- en privéleven menselijk gedrag en schrijf daarover. Alles ter inspiratie! Leven vanuit je hart, meer dan alleen vanuit je hoofd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.