Olie

Vanaf juni 2017 ben ik gestopt met het werken voor een werkgever. Wat een vrijheid. Als eigen baas kan ik makkelijker mijn eigen levensritme vinden. Ik besluit over mijn bipolaire leven te schrijven. Via mijn blogsite, LinkedIn en toen nog Google-plus, publiceer ik artikelen. Met de artikelen en de reacties daarop begint mijn bipolaire leven ook een digitale plek te krijgen.

 

 

Bovendien ontstaat er een opmaat voor het uitgeven van mijn autobiografie. Mijn partner is zich ondertussen verder aan het verdiepen. De verdieping in 100% natuurlijke oliën. Misschien zul je denken wat heeft schrijven te maken met 100% natuurlijke oliën. Voor ons blijken ze met elkaar verbonden te zijn. Onze kwaliteit van leven is er door de ondersteunende werking van deze puur natuurlijke oliën enorm op vooruit gegaan. Wat mijzelf betreft is bijvoorbeeld het gebruik van Valor en R.C mijn slaapkwaliteit voor ongeveer 50% toegenomen. Ik haal makkelijker adem en mijn harde snurken is alleen al qua geluid gehalveerd. Ik word minder zwaar wakker en nog veel fijner José mijn partner slaapt in de nacht door en kan daardoor uitgeruster aan haar dag beginnen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.